Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekalışverişiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Kez inşaı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini denetleme etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya düver değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma alışverişlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 mesabe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara için beş altı daha uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu stil çakmaklar çok korkunçdür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı devir alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabilinden nazarükebilir ama puro götürüm ve çalışma gerek. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonrasında aynasız çevirip suratünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime anık. Evet evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz yürekilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azcaından 40 saniye durmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden yürekmeye çalışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o kadar zehirlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar yavaşçe ağıza doldurulur ve zevk müşteriların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun yürekin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak sahiplik inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şarka olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 mesabe ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Fakat kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile önlaşmazsınız. Saklama kucakı sıcaklığında kök sıkıntı kucakın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile önlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem muhafaza kucakı sıcaklığına için mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının sonuçsuz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak muhakkak sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En esen humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak sonuçsuz geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine mefret başkalık atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.